Kunststof beschoeiing Steenbergen

Natuurvriendelijke Oevers en Kunststof Beschoeiingen van HIP Groen

Aannemingsbedrijf Gubbels en loonwerker VDL GWW Service hebben het Stadspark in Steenbergen prachtig getransformeerd door de omringende watergangen aan te pakken. Het doel was om de natuurlijke omgeving te verbeteren en duurzame beschoeiing toe te passen. Daarom koos de Gemeente Steenbergen voor het combi schot type Delfland van HIP Groen.

Tijdens het project zijn nieuwe natuurvriendelijke oevers en watergangen gegraven, wat het natuurlijke ecosysteem en de biodiversiteit heeft bevorderd. Om de oevers te verstevigen en erosie te voorkomen, zijn de taluds opgehoogd. De schotten van HIP Groen bieden ruim voldoende constructiesterkte om de gronddruk op te vangen. Door het water kunstmatig te verlagen, zijn de schotten droog geplaatst, waardoor het verwerken kinderspel was.

Natuurbehoud

Het resultaat is een park met prachtige natuurvriendelijke oevers en duurzame kunststof beschoeiingen. HIP Groen toont hiermee aan dat natuurbehoud en duurzaamheid samen kunnen gaan, en dat een combinatie kan leiden tot succesvolle landschapsverbetering en bescherming van de natuurlijke omgeving.

Hip groen medewerker

Schakel ons in!

Bent u benieuwd naar onze gratis opstartservice of heeft u advies nodig? Wij zorgen voor een vliegende start tijdens de werkvoorbereiding of uitvoering van uw project.

Contactformulier

Neem direct contact met ons op via onderstaand contactformulier. Wij reageren meestal binnen één werkdag.

De beller is sneller: +31 (0) 85 75 000 75

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.