Kunststof beschoeiing in Opmeer

Duurzame beschoeiing laat Meibloem opbloeien!

Gemeente Opmeer kiest resoluut voor duurzaamheid en degelijkheid, en dat wordt treffend geïllustreerd door het recente project van aannemer S.A.M. Schagen. Hier wordt een waar huzarenstukje verricht met de toepassing van de HIP Groen beschoeiing type Gouda. Binnenkort volgt het eindresultaat!

Ondanks de uitdagende bochten in het terrein, heeft de beschoeiing zijn plek strak ingenomen. De schotten, speciaal ontworpen voor bochtenwerk, worden geleverd in handzame segmenten van 125 cm in plaats van de gebruikelijke 250 cm. Dit biedt niet alleen de mogelijkheid tot het creëren van fraaie rondingen, maar laat ook ruimte voor improvisatie ter plaatse.

Beschoeiing met duikers en doorvoeren

In vergelijking met hardhout snijd je met een zaag moeiteloos door het kunststof en zachte naaldhout, als een mes door de boter. Duikers en doorvoeren zijn daardoor moeiteloos te verwerken. Dankzij de kunststof lip, die overlap biedt, en koppelschroeven sluiten de schotten naadloos op elkaar aan, waardoor een gronddoek overbodig is.

Functioneel en esthetisch

Het resultaat? Een indrukwekkende combinatie van esthetiek en functionaliteit die perfect past bij de groene visie van Gemeente Opmeer. Dit project toont niet alleen de vooruitstrevendheid van aannemer S.A.M. Schagen, maar ook de veelzijdigheid en duurzaamheid van de HIP Groen beschoeiing type Gouda.

Een staaltje vakmanschap dat zeker de aandacht verdient op onze projectenpagina.

Hip groen medewerker

Schakel ons in!

Bent u benieuwd naar onze gratis opstartservice of heeft u advies nodig? Wij zorgen voor een vliegende start tijdens de werkvoorbereiding of uitvoering van uw project.

Contactformulier

Neem direct contact met ons op via onderstaand contactformulier. Wij reageren meestal binnen één werkdag.

De beller is sneller: +31 (0) 85 75 000 75

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.