Reeëntrap Loosdrecht

Reeëntrap Loosdrecht

Voor het Plassenschap Loosdrecht zijn 4-tal op maat gemaakte Reeëntrap geproduceerd en ter plaatse aangebracht. De trappen zijn gesitueerd aan de s’Gravenlandse vaart te Loosdrecht. De reeëntrappen zijn een maatwerk product en gefabriceerd in overleg met de opdrachtgever. Er is gebruikt gemaakt van blank staal voor de constructie in combinatie met duurzaam gerecycled kunststof. De trappen zijn ter plaatse aan de reeds aangebrachte oeverbescherming gemonteerd. Deels is dit ook een duurzame oeverbescherming van HIP Groen type Delfland. Door grote en stevige griplatten aan te brengen is er voldoende grip voor de reeën om uit het water te klimmen.

Blank staal

Er is specifiek voor blank staal gekozen om uitloochening van zink of andere coatings in het water te voorkomen. Ondanks enige corrosie door de jaren heen zal de levensduur in combinatie met het gerecycled kunststof gelijk zijn aan de duurzame oeverbescherming waar ze op gemonteerd zijn. De levensduur zal minimaal 40 jaar zijn.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze producten? Bekijk dan één van de onderstaande pagina’s of neem contact met ons op.
Beschoeiingen | Faunatrappen | Afwerking op beschoeiingen
Volg ons op LinkedIn!

Hip groen medewerker

Schakel ons in!

Bent u benieuwd naar onze gratis opstartservice of heeft u advies nodig? Wij zorgen voor een vliegende start tijdens de werkvoorbereiding of uitvoering van uw project.

Contactformulier

Neem direct contact met ons op via onderstaand contactformulier. Wij reageren meestal binnen één werkdag.

De beller is sneller: +31 (0) 85 75 000 75

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.