Oplossing op maat: Reeëntrappen in Oudewater

Reeëntrappen in Oudewater zijn onmisbaar

Voor de firma van Leeuwen GWW uit Harmelen hebben wij reeëntrappen geprefabriceerd en ter plaatse aangebracht. De reentrappen zijn te bekijken in Oudewater en Kockengen. De reeëntrappen zijn een maatwerk product en gefabriceerd in overleg met de opdrachtgever. De trappen in Kockengen zijn uitgevoerd in staal en composiet. De trappen in Oudewater aan de lange Linschoten zijn vanwege de natuurlijke uitstraling uitgevoerd in (FSC) hardhout. De trappen zijn ter plaatse aan de reeds aangebrachte oeverbescherming gemonteerd. Door grote en stevige griplatten aan te brengen is er voldoende grip voor de reeën om uit het water te klimmen.

Jachtbeheer

De reeëntrappen zijn specifiek geplaatst in een gebied waar onder andere door jachtbeheerders regelmatig reeën gespot worden. De brandweer heeft in deze gebieden al meerdere keren uit moeten rukken om een ree uit het water te halen. De oeverkanten zijn te steil en er is onlangs een harde beschoeiing geplaatst. Hierdoor wordt het vrijwel onmogelijk voor de reeën om op eigen kracht uit het water te klimmen. De reeëntrappen zijn op strategische plekken geplaatst zoals in Oudewater vlakbij de locatie waar de reeën regelmatig gespot worden.

Artikel RTV Utrecht

RTV Utrecht schreef onlangs een artikel over de reeëntrappen in Oudewater. Het artikel is hier te lezen. De reeën hebben niet het alléén recht op de trappen. Uiteraard bied het ook aan andere fauna de mogelijkheid om uit het water te klimmen. Voor de kleinere fauna zoals eenden en bijvoorbeeld ganzen hebben wij ook goedkopere en eenvoudiger uitgevoerde eendentrappen. Deze leveren wij in een aantal standaard maten uit voorraad. Toch liever iets anders op maat? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze producten? Bekijk dan één van de onderstaande pagina’s of neem contact met ons op.
Beschoeiingen | Faunatrappen | Afwerking op beschoeiingen
Volg ons op LinkedIn!

Hip groen medewerker

Schakel ons in!

Bent u benieuwd naar onze gratis opstartservice of heeft u advies nodig? Wij zorgen voor een vliegende start tijdens de werkvoorbereiding of uitvoering van uw project.

Contactformulier

Neem direct contact met ons op via onderstaand contactformulier. Wij reageren meestal binnen één werkdag.

De beller is sneller: +31 (0) 85 75 000 75

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.