Kunststof beschoeiing in Overijssel

Overijssel overtuigd van HIP Groen

In opdracht van Waterschap Vechtstromen plaatst Leemans Groep HIP Groen beschoeiing type Delfland in razendsnel tempo. Maar liefst 180 meter op één dag is bijna ongeëvenaard. Reden genoeg om deze partij van harte aan te bevelen als HIP Groen-deskundige.

Op deze locatie in het Overijsselse Vriezenveen is bewust gekozen voor kunststof beschoeiing van HIP Groen vanwege de vereiste constructiesterkte en de lange levensduur van 50 jaar. Omdat het maaiveld steil oploopt met kort daarop een weg, is een constructieve beschoeiing onvermijdelijk. De constructie is stabiel genoeg om zonder verankering te functioneren. Omwille van gemak tijdens bermonderhoud is een hardhouten afdekplank aangebracht, waardoor de klepelmaaier eenvoudig zijn weg kan banen. Verder is een gronddoek achter de beschoeiing aangebracht om het uitspoelen van zand te voorkomen.

Hip groen medewerker

Schakel ons in!

Bent u benieuwd naar onze gratis opstartservice of heeft u advies nodig? Wij zorgen voor een vliegende start tijdens de werkvoorbereiding of uitvoering van uw project.

Contactformulier

Neem direct contact met ons op via onderstaand contactformulier. Wij reageren meestal binnen één werkdag.

De beller is sneller: +31 (0) 85 75 000 75

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.