Beschoeiing Nijkerk type Delfland

Primeur in Nijkerk

Op dit moment (mei 2016) wordt het eerste project met type Delfland uitgevoerd, een primeur! In opdracht van gemeente Nijkerk en particuliere aanwonenden wordt een nieuwe watergang ingericht. De beschoeiing wordt toegepast ter hoogte van de uitstroomopeningen van duikers en langs de oevers van particuliere percelen. Bij ons staat het project bekend onder de werknaam: ‘Beschoeiing Nijkerk type Delfland’

Beschoeiing met lage milieulasten

Bijzonder is dat de beschoeiing hier in den droge geplaatst kan worden, omdat het om een nieuw te graven watergang gaat. Op deze manier vormt zich een mooi zicht op de samenstelling van het schot en in het bijzonder het grote aandeel naaldhout. Dit is een van de innovaties van HIP Groen beschoeiing. Door voornamelijk te putten uit hernieuwbare bronnen, blijft de milieu-impact laag en de prijs concurrerend. Bovendien is het onnodig om kostbaar HDPE kunststof onder de waterlijn toe te passen. Al met al een bewuste keuze die hier door gemeente Nijkerk wordt gemaakt.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze producten? Bekijk dan één van de onderstaande pagina’s of neem contact met ons op.
Beschoeiingen | Faunatrappen | Afwerking op beschoeiingen
Volg ons op LinkedIn!

Hip groen medewerker

Schakel ons in!

Bent u benieuwd naar onze gratis opstartservice of heeft u advies nodig? Wij zorgen voor een vliegende start tijdens de werkvoorbereiding of uitvoering van uw project.

Contactformulier

Neem direct contact met ons op via onderstaand contactformulier. Wij reageren meestal binnen één werkdag.

De beller is sneller: +31 (0) 85 75 000 75

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.