Beschoeiing Arkervaart – afwerking inslagdoppen

HIP Groen in Gemeente Nijkerk

Deze zomer is in opdracht van gemeente Nijkerk ca. 2,5 km beschoeiing van type Gouda geplaatst langs de Arkervaart te Nijkerk. Een project dat met gepaste trots gepresenteerd wordt. De Arkervaart is een eeuwenoude verbinding tussen Nijkerk en de voormalige Zuiderzee. Ook de binnenvaart maakt gebruik van deze route, zoals de foto laat zien.

Arkervaart

De waterdiepte langs de oever/kant van de Arkervaart is erg wisselend. Voorafgaand aan de productie heeft gemeente Nijkerk de waterdiepte gedetailleerd in kaart gebracht, zodat de juiste schothoogtes geproduceerd konden worden. De schothoogtes in dit werk variëren daarom tussen 700-1900 mm. Het schot van HIP Groen bewijst zich niet alleen langs smalle slootjes en vijvers maar ook langs grote kanalen, zo blijkt. Bovendien zijn aan dit project geen zware gordingen of verankeringsconstructies te pas gekomen.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze producten? Bekijk dan één van de onderstaande pagina’s of neem contact met ons op.
Beschoeiingen | Faunatrappen | Afwerking op beschoeiingen
Volg ons op LinkedIn!

Hip groen medewerker

Schakel ons in!

Bent u benieuwd naar onze gratis opstartservice of heeft u advies nodig? Wij zorgen voor een vliegende start tijdens de werkvoorbereiding of uitvoering van uw project.

Contactformulier

Neem direct contact met ons op via onderstaand contactformulier. Wij reageren meestal binnen één werkdag.

De beller is sneller: +31 (0) 85 75 000 75

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.