Beschoeiing Oostvoorne – Hardhouten afwerking

Kunststof beschoeiing met hardhouten afwerking

In Oostvoorne schittert de kracht van onze innovatieve beschoeiing, die samenkomt met de schoonheid van natuurlijk ogende watergangen. In dit project heeft de keuze voor schot type Gouda, een droge plaatsing, en een slimme combinatie van materialen de watergang getransformeerd tot een duurzaam kunstwerk.

Innovatieve Beschoeiing Type Gouda

Het fundament van deze transformatie ligt in de keuze voor schot type Gouda, afgewerkt met een hardhouten voor- en dekplank. Deze hoogwaardige constructie heeft niet alleen gezorgd voor stabiliteit maar ook voor een visuele meerwaarde aan de watergang.

Beschoeiing in Harmonie

Boven de waterlijn omhelst het project de esthetiek van hardhouten afwerking die bovendien zorgt voor extra stijfheid in de constructie. De unieke combinatie van kunststof met naaldhout onder de waterlijn garandeert een kostenbesparend beschoeiingsschot, met een constructiesterkte die we van hout gewend zijn. Deze combinatie verzekert niet alleen duurzaamheid maar garandeert ook een levensduur van 50 jaar, wat een aanzienlijke verbetering is ten opzichte van traditionele hardhouten beschoeiingen die slechts 25 jaar mee gaan.

Hip groen medewerker

Schakel ons in!

Bent u benieuwd naar onze gratis opstartservice of heeft u advies nodig? Wij zorgen voor een vliegende start tijdens de werkvoorbereiding of uitvoering van uw project.

Contactformulier

Neem direct contact met ons op via onderstaand contactformulier. Wij reageren meestal binnen één werkdag.

De beller is sneller: +31 (0) 85 75 000 75

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.