Levenscyclusanalyse (LCA) verwacht

Leestijd:

LCA aanvragen

U kunt de officiële onderbouwing van de levenscyclusanalyse binnenkort terugvinden in de Nationale Milieudatabase (NMD) en DuboCalc. Wilt u de milieu impact van HIP Groen vergelijken met andere constructies? Vraag dan het volledige LCA-rapport bij ons op door het onderstaande formulier in te vullen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat betekent dit voor u?

Diepgaand Inzicht in Duurzaamheid
Door de LCA krijgt u een diepgaand inzicht in de volledige levenscyclus van onze duurzame beschoeiing. Van grondstofwinning tot verwijdering, deze analyse stelt ons in staat om specifieke gebieden van milieueffecten te identificeren en te werken aan continue verbeteringen.

Duurzaamheidsgerichte Besluitvorming
De LCA verzekert u dat wij in staat zijn om weloverwogen beslissingen te nemen om duurzame praktijken te integreren in alle fasen van ons productieproces. We richten ons op het gebruik van milieuvriendelijke materialen, energie-efficiënte productie en minimalisering van afval.

Concurrentievoordeel
Opdrachtgevers hechten steeds meer belang aan duurzaamheid bij hun inkoopbeslissingen. Door de LCA-resultaten te benadrukken, bieden wij u een aantoonbaar concurrentievoordeel bij het voldoen aan hun duurzaamheidsdoelstellingen.

Transparantie
We delen graag onze LCA-resultaten met u. Door transparant te zijn over onze manier van zaken doen, willen we laten zien dat we ons inzetten voor duurzaamheid. Hiermee hopen we te bouwen aan vertrouwen in de kwaliteit en milieuvriendelijkheid van onze beschoeiingsoplossingen.

Meer informatie?

Bent u overtuigt van onze producten? Bekijk dan één van de onderstaande pagina’s of neem contact met ons op.

Volg ons op LinkedIn!

Contactformulier

Neem direct contact met ons op via onderstaand contactformulier. Wij reageren meestal binnen één werkdag.

De beller is sneller: +31 (0) 85 75 000 75

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.