Red katten van verdrinkingsgevaar met de HIP Groen Kattentrap

Leestijd:

Ondanks dat katten doorgaans geen fan zijn van water, zijn er avontuurlijke katten die graag de omgeving verkennen, met het risico om in het water te belanden. Voor te veel katten is dit fataal. Daarom nemen klanten vaak contact op met HIP Groen, nadat hun kat in het water terecht is gekomen. HIP Groen ontwikkelde de faunatrap, zodat katten veilig weer op het droge kunnen komen.

Wanneer katten in het water belanden, kunnen ze vaak geen grip vinden op steile beschoeiingen of kademuren. Dit resulteert in een gevaarlijke situatie waarin ze kunnen verdrinken. Daarom is het plaatsen van een kattentrappetje van essentieel belang. Een kattentrap is een speciale constructie die katten helpt om veilig uit het water te klimmen en hun leven te redden. Door een kattentrap te installeren, biedt u katten een ontsnappingsroute, zelfs als ze per ongeluk in het water terechtkomen.

Expertise in Duurzame Faunatrap constructies

Bij HIP Groen bent u verzekerd van jarenlange expertise in het ontwikkelen van hoogwaardige en duurzame trappen voor fauna. We begrijpen het belang van een solide constructie die bestand is tegen verschillende omstandigheden. Daarom bieden we kattentrappen aan die vervaardigd zijn uit hardhout of HDPE kunststof.

Hardhouten kattentrappen zijn een uitstekende keuze vanwege hun natuurlijke uitstraling en duurzaamheid. Hardhout is bestand tegen weersinvloeden en heeft een lange levensduur, waardoor uw kattentrap jarenlang meegaat en effectief blijft in het redden van katten.

Daarnaast bieden we ook kattentrappen gemaakt van HDPE kunststof met een technische levensduur van maar liefst 50 jaar. Deze trappen hebben uitstekende waterbestendige eigenschappen en zijn bestand tegen corrosie en rot. Bovendien zijn HDPE kunststof trappen onderhoudsarm en gemakkelijk schoon te maken, waardoor ze een praktische keuze zijn voor verschillende omgevingen.

Universeel toepasbare Bouwpakketten

Onze kattentrapjes zijn speciaal ontworpen voor eenvoudige installatie op elk type beschoeiing. Met ons simpele bouwpakket ontvangt u voorbewerkte onderdelen en alle benodigde montagemiddelen. Dit betekent dat u in een handomdraai een veilige uitweg kunt creëren voor uw huisdier of katten in uw omgeving. Bestel hier een HIP Groen kattentrap en bescherm uw huisdier!

Meer informatie?

Bent u overtuigt van onze producten? Bekijk dan één van de onderstaande pagina’s of neem contact met ons op.

Volg ons op LinkedIn!

Contactformulier

Neem direct contact met ons op via onderstaand contactformulier. Wij reageren meestal binnen één werkdag.

De beller is sneller: +31 (0) 85 75 000 75

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.