Doorvoer beschoeiing

Leestijd:

In deze hoek zijn een aantal doorvoeren gemaakt in de HIP Groen beschoeiing. Prachtig maatwerk. Het creëren van doorvoeren in een combi-schot van kunststof en naaldhout, zoals de HIP Groen beschoeiing, is geen hogere wiskunde. Ondanks de op maat geleverde schotten kom je op het werk regelmatig voor uitdagingen te staan. Een veelvoorkomende uitdaging is een duiker of een doorvoer. Gelukkig leent ons schot zich uitstekend voor maatwerk ter plaatse.

Werken met kunststof

Het kunststof gedeelte van de beschoeiing is over het algemeen relatief eenvoudig te bewerken. Een reciprozaag snijdt gemakkelijk door het kunststof, vergelijkbaar met hoe een mes door boter glijdt. Dit maakt het mogelijk om nauwkeurige en nette uitsparingen te creëren voor de doorvoeren. Daarnaast is naaldhout over het algemeen makkelijker te bewerken dan hardhout. De zachtere eigenschappen van naaldhout maken het bewerken ervan relatief soepel.

Dus, met de juiste tools en de nodige vakmanschap, kunnen doorvoeren in een beschoeiing van kunststof en naaldhout eenvoudig op maat gemaakt worden.

Meer informatie?

Bent u overtuigt van onze producten? Bekijk dan één van de onderstaande pagina’s of neem contact met ons op.

Volg ons op LinkedIn!

Contactformulier

Neem direct contact met ons op via onderstaand contactformulier. Wij reageren meestal binnen één werkdag.

De beller is sneller: +31 (0) 85 75 000 75

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.