Twaalfmorgen-Reeuwijk-Beschoeiing

Reeuwijk

Mooie opdracht opgeleverd in recreatiegebied Twaalfmorgen aan de Reeuwijkse plassen. Voor stichting VEEN is er HIP Groen beschoeiing, type Gouda, met een hardhouten (FSC) afwerking.

Gouda-beschoeiing

Gouda

De van Gelder Groep is in Gouda begonnen met het plaatsen van HIP Groen beschoeiing.
Type “Gouda” (What’s in a name?) was ook al aan de andere oever gezet, nu komt er een combinatie met (houten) onderwaterbeschoeiing. Zo komt er meer ruimte voor flora en fauna.

Denekamp-HIPgroen-beschoeiing

Denekamp (Overijssel)

Voor het Waterschap Vechtstromen heeft HIP Groen beschoeiing geleverd voor een traject in Denekamp in het oosten van Twente.

De watergangen (20 m boven NAP) zijn hier van cruciaal belang voor de plaatselijke agrarische industrie en de waterwinning.

Door de vervanging van de oude beschoeiing voor HIP Groen is zijn deze weer voor langere tijd gewaarborgd als het gaat om oeverbescherming.

Krimpen aan den IJssel - beschoeiing

Krimpen aan den IJssel (Zuid-Holland)

In opdracht van de gemeente Krimpen aan den IJssel heeft HIP Groen beschoeiing geleverd aan de Fa. A. Molenaar uit Bergambacht.

Op twee locaties is de oude (houten) beschoeiing vervangen door combi-beschoeiing type Gouda.

Het Greenlabel van HIP Groen sluit mooi aan op de titel ”Groenste gemeente van Nederland” die Krimpen aan den IJssel dit jaar is geworden.

hip-groen-mercedes

CorTenstaal afwerking

Een beschoeiing met een klasse afwerking! Bij opleveren nog niet in de juiste kleur maar de natuur doet binnenkort zijn werk.

Deze beschoeiing is afgewerkt met een afdekkap van CorTenstaal. Gebogen in een u-vorm over de beschoeiing geplaatst. Het bochtje is in het werk pas gemaakt.

Beschoeiing-Arkervaart-HIP-Groen

Beschoeiing Arkervaart – afwerking inslagdoppen

Deze zomer is in opdracht van gemeente Nijkerk ca. 2,5 km beschoeiing van type Gouda geplaatst langs de Arkervaart te Nijkerk. De Arkervaart is een eeuwenoude verbinding tussen Nijkerk en de voormalige Zuiderzee. Ook de binnenvaart maakt gebruik van deze route, zoals de foto laat zien.

De waterdiepte langs de oever/kant van de Arkervaart is erg wisselend. Voorafgaand aan de productie heeft gemeente Nijkerk de waterdiepte gedetailleerd in kaart gebracht, zodat de juiste schothoogten geproduceerd konden worden.