Faunatrappen vernieuwd

Leestijd:

Recentelijk hebben wij een verbetering doorgevoerd op onze standaard faunatrappen. De schuine loopdelen worden vanaf heden voorzien van uitgefreesde groeven die voor grip zorgen aan de pootjes van de eenden of andere fauna die de trap op willen klimmen.

Minder losse onderdelen en bevestigingsmateriaal

Groeven 1

Voorheen werden de loopdelen voorzien van latjes welke op de plank bevestigd werden door middel van rvs schroeven. In de praktijk bleek dit erg gevoelig en raakten de latjes te makkelijk los doordat het hout o.a. scheurde en losraakte door de belasting van dieren en blootstelling aan zonlicht. De loopplank bestaat nu uit een hardhouten plank van 30 mm dik waaruit groeven worden gefreesd van 10 mm. Hierdoor ontstaat net als bij de latjes een hoek waarachter de poten van dieren grip vinden om omhoog te lopen. Doordat alles uit 1 geheel gefreesd wordt, is er geen risico meer op het loskomen van losse onderdelen. Naast onze standaard trappen met een loopplank breedte van 150 mm kunnen we de trappen in iedere gewenste afmeting en/of materiaal produceren. De standaard trappen hebben wij op voorraad in de afmetingen tot een oeverhoogte van 20 cm, 40 cm en 60 cm boven het waterpeil.

Faunatrap-eendentrap-verschillende-hoogtes

Productie door sociale werkplaats

Door de grote en nog steeds toenemende vraag naar de faunatrappen en onze wens om maatschappelijk verantwoord te ondernemen wordt de productie van onze faunatrappen uitgevoerd door een sociale werkplaats. Hier krijgen medewerkers met een beperking tot de arbeidsmarkt een kans om zichzelf te ontwikkelen. De werkplaats beschikt over moderne apparatuur en de medewerkers worden door een werkplaatsbegeleider bijgestaan. Ook krijgen ze de kans om zichzelf op creatief vlak verder te ontwikkelen en zodoende deel te nemen aan de ‘werkende’ maatschappij wat hun veel voldoening geeft.

Meer informatie?

Bent u overtuigt van onze producten? Bekijk dan één van de onderstaande pagina’s of neem contact met ons op.

Volg ons op LinkedIn!

Contactformulier

Neem direct contact met ons op via onderstaand contactformulier. Wij reageren meestal binnen één werkdag.

De beller is sneller: +31 (0) 85 75 000 75

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.